Vulcano Vendégház - Mesteri Fürdő Vulcano Vendégház - Mesteri Fürdő
Pihenj meg egy csendes kis falucskában, a Ság hegy lábánál Mesteri szívében. A piheni és kirándulni vágyó emberek közkedvelt falucskája. A Mesteri Termál és Gyógyvíznek köszönhetően a Dunántúl egyik legjobb gyógyvízével rendelkező fürdő falucska.

Nagyon kedvelt, jótékony hatással rendelkező vizének köszönhetően, az ízületi fájdalmakkal küszködő és a mindennapi munka fáradalmait kipihenni vágyóknak. A fürdő nyitott medencékkel, gyógyvizes és strandmedencével a legkisebbeket se felejtjük ki a bébi pancsoló medencével. Új barlangfürdője egész évben várja a gyógyulni pihenni vágyókat.

A kirándulni vágyóknak különösképpen tudjuk ajánlani a Ság hegy kis ösvényeit, gyönyörű élővilágát és természeti adottságait.
Az idő múlásának helyt álló gyönyörű szép Vulkánikus Krátert és a hegy tetején lévő emlékműt, a Trianoni keresztet.

Sokan nem tudják, hogy a hegy mellett egy érdekes épület áll a Vulkán Park, ez Magyarország egyetlen vulkanológiai központja, amely interaktív módon bemutatja a Vulkánok kialakulását és működését. De akár biciklire pattanva is körbetekerhetik a hegyet egy kellemes kis túra közepette.

A fürdő imádóknak akár minden napra tudunk egy fürdőt ajánlani, egyből helyben a közelben

                 1.: Mesteri termál fürdő
                 2.: 5 km Celldömölk Vulkán fürdő
                 3.: 10 km Borgáta fürdő
                 4.: 15 km Sárvár Gyógy- és Wellness fürdő
                 5.: 40 km Pápa Várkert fürdő
                 6.: 40 km Bük Gyógy-és Élménycentrum

A Vulcano Vendégház családias 10főre 3 db 2 ágyas szobával és 2 db francia ágyas szobával rendelkezik. A Vendégház 2 db fürdőszobával és egy közös nappalival, konyhával szolgál.
Az udvarban kamerával megfigyelt ingyenesen használható zárt parkoló. Vár minden pihenni, energiával feltöltődni vágyó vendéget.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket!Szobafoglalás
      vulcanovendeghaz.hu © 2015
woody.hu